Uverejnené komentáre 2

Hlinené omietky – workshop.

hlinené omietky workshop

Hlinené omietky pri Žiline.

Pravdepodobne môj predposledný workshop tohto roku u kamaráta v Kotrčinej Lúčke pri Žiline.

„Priatelia, na našom slamáku v Kotrčinej Lúčke (15 km od Žiliny) chystáme tento rok posledný workshop, ktorý bude presne taký ako všetky doterajšie – nezabudnuteľný ?. Zopár ľudí sa ešte zmestí✌️

Augustová brigádka (20.-23.8.) bude o zaomietavaní stenového kúrenia hlinenou omietkou. Množstvo fyzicky náročnej práce spojenej s prípravou, transportom a nahadzovaním omietky nám ušetria veľká miešačka a omietací stroj. Okrem obdivovania šikovnosti stroja bude možnosť kadečo konzultovať s hlineným guru Stano Prorok.

Každému pracantovi rád poradím vo všetkom, čo sa týka prípravy pozemku, projektu, logistiky, financovania, obstarávania odborných remeselných prác, materiálov (mesačné drevo; íl miestny alebo vrecovaný; hydraulické vápno…) Všetky moje doterajšie skúsenosti so svojpomocnou stavbou dreveno-slameno-hlinenej chajdalúpky vám budú k dispozícii. Verte-neverte dobrá rada môže ušetriť obrovský balík peňazí a inej formy energie!!!

Príchod na workshop je stanovený na štvrtok večer alebo piatok ráno. V nedeľu sa už nepracuje. Len vegetíme, kecáme, čajujeme, meditujeme, koučujeme… Po večeroch sa zatiaľ meditovalo menej. Viac času sme strávili ochutnávkami kadečoho a nekonečnými diskusiami o kadečom. Plodné diskusie boli doposiaľ prerušované len krátkymi hĺbavými pohľadmi do plamienkov.

Workshopy u nás sú o poctivej práci a najmä radosti z nej. Ešte väčšiu radosť mi však robí autentická priateľská atmosféra a sieťovanie sa s ľuďmi, akých človek len tak nevygúgli…

Chutná papina je samozrejmosťou?

Nocľah: 5 ks v chatke, zvyšok kadetade po stavbe, pozemku, okolitých lúkach a lesoch, pod hviezdami alebo kľudne aj pod Stanom:) Okrem chutného jedla je zabezpečená aj teplá sprcha a hektolitre výbornej kávy?

Prihlasovanie a bližšie info: info@mindcoach.sk, 0915 618 679. Vstupenkou na workshop je otvorená myseľ a ochota sa trochu umazať;)
Všetci, ktorí prejavia záujem budú vopred zosieťovaní ohľadom zdieľania dopravy.
Prípadné daždivé počasie bude len príjemnou kulisou na pozadí útulného prostredia nášho vigvamu. Bude dobre!

Organizátor, motivátor a majiteľ Dušan Šebo.“

2 názory k “Hlinené omietky – workshop.

  1. Ahoj rád by som sa informoval či nepotrebuješ cez víkendy nejakého brigádnika na hlinené omietky keďže mám dom s Válkou a rád by som si ho zrekonštruoval sám a potreboval by som sa od niekoho priučiť a poučiť.
    Čo sa týka normálnej stavebnej práce mám skúsenosť lepidlo,sieťka,pucovka,murované atď
    Len hlina má voľajako obchádza 😀
    Bol by som ti povďační za každú odpoveď
    Mám 40r a chuť sa učiť ak budeš mať chuť má niečo priučiť buďem rád
    Moje číslo je 0919293068
    Ďakujem

    1. Zdravím.
      Cez víkendy na zákazkách nepracujem, len doma… Ak by si mal záujem o spoluprácu, ozvi sa mi začiatkom marca. Tento rok už mám sezónu takmer uzavretú. Prípadne si stráž kalendár na ozartur.sk kde robíme kurzy na hlinené omietky.
      Prajem pokojný deň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.