Uverejnené Vložiť komentár

Ako sme prišli k obalom z bezobalového obchodu

Sypké materiály sú balené do dvojvrstvových papierových vriec. Pri preprave kuriérskymi spoločnosťami sme však narazili na problém možného roztrhnutia papierového obalu a samotné prepravné spoločnosti vyžadovali ešte ďalší obal ideálne  – strečovú fóliu. A tak sme naozaj balili každé vrecko do strečovej fólie vyrobenej z lineárneho polyetylénu. V HLINÁROVIe-shope sa snažíme baliť veci do recyklovaných obalov, v tomto prípade to však nešlo. Hoci strečová fólia je recyklovateľný materiál, nevedeli sme sa zmieriť s tým, že budeme pri balení objednávok používať toľké metre tohoto materiálu. Rozlúsknuť tento problém sa nám však podarilo v spolupráci s bezobalovým obchodom https://bezodpadu.sk/

Tu je výsledok  – omietky a íly v prepravnom vreci. Zrecyklovaný obal použitý pôvodne na prepravu potravín, priedyšný a pevný. Ideálny na ďalší transport objednávok. Ďakujeme obchodu Bezodpadu za to, že žijú tým, čo predávajú a nikdy nevyhodia to, čo sa dá znovu použiť. No, kto už by hľadal obaly v bezobalovom obchode…HLINÁROVIe-shop.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.