Uverejnené Vložiť komentár

Workshop

Priatelia, tí, ktorí ste sa na workshop do obce Baďan už z kapacitných dôvodov nevošli nezúfajte! Kamaráti z Organiky robia workshop na finálne hlinené omietky v kruhovej slamenej stavbe v Stožku pri Vígľaši. Tu je link na udalosť na FB: https://www.facebook.com/events/2733685090202259

A tu je originál text:

„Príďte si opäť zašpiniť ruky od hliny na našu slamenú kruhovú stavbu do Stožku!
Spolu s odborníkmi zo združenia prírodných staviteľov @organica Vás pozývame ku ďalšej fáze budovania zázemia občianskeho združenia @Dúholie.

Na predchádzajúcich workshopoch sme postavili slamené steny, následne sme ich omietli tromi vrstvami omietky.
Ďalší septembrový víkend nás čaká nanášanie poslednej vnútornej vrstvy hlinených omietok. Omietky budú svetlé, aby vnútro pekne presvetlili, z riečneho piesku a slamovej rezanky.
Ak staviate svoju prírodnú stavbu, alebo sa len rozhodujete či do toho ísť, toto je ideálna príležitosť prísť a vyskúšať si to ?
My aktuálne dokončujeme strechu – čechráme (stále nieje hotovo!!!) konopnú izoláciu, ktorou treba vyplniť konštrukciu na streche a zakryť ju doskami. Viac než polovica už je hotovo, no čechranie nám ide pomalšie než sme čakali.
Práca s hlinou je veľmi obľúbená hlavne u detí, preto neváhajte a vezmite ich so sebou. U nás sa určite zabavia, a sú srdečne vítané.
Strava – bude zabezpečený spoločný obed a večere. Prípadné alergie alebo stravovacie návyky hláste pri prihlásení na telefónnom čísle 0918 977 044.
Ubytovanie – vlastný stan.
Vstupné – dobrovoľné, min. príspevok na stravu 15eur.
Prihlásiť sa môžte u Kiky na t.č. 0918977044.
Každé euro na dokončenie stavby lesného klubu nám pomôže a veríme, že oceníte praktické skúsenosti, ktoré Vám majstri z Organicy odovzdajú. Ak sa nemôžete zúčastniť a chcete nám pomôcť dokončiť stavbu, môžete nás podporiť vpravo na stránke https://www.ludialudom.sk/profil/detail/42637
ĎAKUJEME“

 

Prajem vám príjemný a obohacujúci zážitok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.